Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Στον Κίσσαβο με τα κουνούπια!


Ακόμα ένας δύσκολος αγώνας σε συνθήκες τροπικού καιρού και με συνοδία πολλών μα πολλών κουνουπιών! Η διαδρομή ξεκίνησε απο το χωριό Στόμιο έφτασε στην κορφή του Κισσάβου τον προφήτη Ηλία (1978μ) και επιστροφή για τερματισμό πάλι στο χωριό.71 αθλητές αγωνίστηκαν και βγήκαν νικητές αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τη ζέστη, την υγρασία και τα ...νταβάνια!
Παρέα με τον Κώστα, την Βίκυ και την Ιουλία με τον Μάρκο ξεκινήσαμε να κάνουμε τα πρώτα χιλιόμετρα της διαδρομής και να βγάλουμε μερικές φωτό.
Άν και υπήρξαν κάποια επεισόδια με τις κότες του χωριού δεν πτοηθήκαμε και συνεχίσαμε το μονοπάτι μέσα στο δάσος που μου θύμιζε λίγο απο Βιετνάμ, λίγο απο τα τροπικά δάση του Βόρνεο χε χε χωρίς να λείπουν τα φιδάκια, τα κουνούπια γαϊδούρια και κάτι μουλάρια που τρέλαναν τον Μάρκο - μετά τις κότες...
Στην επιστροφή το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν η βουτιά στη θάλασσα και ένας παγωμένος καφές...ααα και φυσικά τους αθλητές που αγωνίζονταν στη ζέστη.Κάποιος όμως βιαζόταν να δροσιστεί και μας καθυστέρησε απο τον στόχο μας...
O Μάρκος παριστάνοντας τον βάτραχο
Μετά απο 5 ώρες φάνηκαν οι πρώτοι αθλητές στον τερματισμό.Ο Κωστόπουλος Νίκος και ο Σλαβεκ πέρασαν την αψίδα τερματισμού μαζί πιασμένοι χέρι χέρι θυμίζοντας σκηνές απο το ορειβατικό σκί και την Pierra Menta που αγωνίζονται σαν ζευγάρι με χρόνο τερματισμού 5:07.
















Ο Μιχάλης Φωτεινός ακολούθησε χαρίζοντας γκριμάτσες απείρου κάλλους!















Τρίτος κατεύθασε ο Γιώργος Ράϊος η έκπληξη του αγώνα ενώ στις γυναίκες η Αμαλία Ματθαίου πρώτη, η Άντζυ Τερζή δεύτερη και η Κατερίνα Γκερλή τρίτη.

























Θερμά ευχαριστώ στην Γιώτα Πολατίδου που ερχόμενη απο Θεσσαλονίκη μας πρόσφερε καζάν ντιπί και σιροπιαστά (εκ Χατζή) και τα περιποιηθήκαμε ανάλογα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου